Velkommen til vores hjemmesider!
side-bg

Zhejiang Kinsey Thailand (Bangkok) bildele udstilling TAPA tur.

  • For bedre at kunne betjene globale kunder deltog Zhejiang Kinsai Precision Technology Co., Ltd. specielt i autoreserveudstillingen i Bangkok, Thailand i april i år.

    Thailand Auto Parts Exhibition (TAPA) er en af ​​de mest indflydelsesrige og innovative autoreservedelsudstillinger i Asien.Det er organiseret af eksportfremmeafdelingen i Thailands handelsministerium og Thailand Auto Parts Manufacturers Association med støtte fra lokale regeringer og flere bilindustriforeninger.
    3
    Udstillingsstedet er BITEC uden for Bangkok, Thailand (BangkokInternationalTradeExpoCentre).
    1
    Produkter på udstillingen: dele og komponenter til biler og motorcykler: batterier;Kropsdele;Chassis dele;Bremse/kobling;Udstyr og værktøj: bilstøbning;Fixtur/metalformning;Service og vedligeholdelse af motorkøretøjer;Auto tilbehør.
    6
    Zhejiang Jinsai Precision Technology Co., Ltd er en professionel fabrik, der fokuserer på fremstilling, forskning og design af hjulnavsenhed og
    kardanled.Virksomheden ligger i Jianshan New Zoo, Zhejiang-provinsen, Kina, og dækker et areal på 40.000 m'.Produktivitetskapaciteten er ca
    2000.000 stk/år.
    7
    Virksomheden udfører standard "IATF 16949", vedtager avanceret automatiseret produktionsudstyr samt detektionstestudstyr, der importeres fra Tyskland, Japan osv.
    9
    Med udstyr har vi evnen til at lancere masseproduktion og forbedre nye produkt F & U-kapacitet. Desuden lægger dette udstyr grundlaget for OEM-markedet og eftersalgsmarkedet.4
    I årenes løb har Jinsai arbejdet på at tilbyde produkter af høj kvalitet og højeffektive tjenester.
    2
    Intergrity er vores ånd, innovation er vores sjæl.Jinsai vil insistere på at arbejde med vores fremragende tradition.Vi venter altid på, at du samarbejder med os!


  • Indlægstid: 13-apr-2023